Dc’s zijn bottleneck bij bevoorrading supers

hamsteren

Vervoerders van levensmiddelen moeten alle zeilen bijzetten om aan de fors gestegen vraag te voldoen. Het hamsteren van houdbare producten, medicijnen en toiletpapier dwingt onder meer Cornelissen Group, Peter Appel Transport en Bakker Logistics tot een logistieke tour de force. ‘De problemen ontstaan vooral in het dc. Daar moet alles doorheen’, aldus Cornelissen-topman Mark van der Drift.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Dc’s zijn bottleneck bij bevoorrading supers | NT

Dc’s zijn bottleneck bij bevoorrading supers

hamsteren

Vervoerders van levensmiddelen moeten alle zeilen bijzetten om aan de fors gestegen vraag te voldoen. Het hamsteren van houdbare producten, medicijnen en toiletpapier dwingt onder meer Cornelissen Group, Peter Appel Transport en Bakker Logistics tot een logistieke tour de force. ‘De problemen ontstaan vooral in het dc. Daar moet alles doorheen’, aldus Cornelissen-topman Mark van der Drift.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu