Ultimatum FNV aan transportsector om te reageren op looneis

27 februari

Vakbond FNV geeft de transportsector tot zaterdag 27 februari om te reageren op zijn looneis. Als daar geen gehoor aan wordt gegeven, volgen acties. De vakbond stelt het ultimatum vanwege de vastgelopen onderhandelingen over de cao beroepsgoederenvervoer.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Ultimatum FNV aan transportsector om te reageren op looneis | NT

Ultimatum FNV aan transportsector om te reageren op looneis

27 februari

Vakbond FNV geeft de transportsector tot zaterdag 27 februari om te reageren op zijn looneis. Als daar geen gehoor aan wordt gegeven, volgen acties. De vakbond stelt het ultimatum vanwege de vastgelopen onderhandelingen over de cao beroepsgoederenvervoer.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen