Van Nieuwenhuizen noemt bezuinigen op asfalt ‘onverantwoord’

Formatiebesprekingen

Een nieuw kabinet moet meer geld uittrekken voor het aanleggen van nieuwe wegen, wegenonderhoud en -beheer. Dat stelt demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) in een interview met De Telegraaf. Bezuinigen op wegen, zoals D66, PvdA en GroenLinks willen, is volgens haar onverantwoord. ‘Er moet echt fors meer geld bij. Dat is onvermijdelijk.’

Foto: NT / Foto Ries van Wendel de Joode

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Van Nieuwenhuizen noemt bezuinigen op asfalt ‘onverantwoord’ | NT

Van Nieuwenhuizen noemt bezuinigen op asfalt ‘onverantwoord’

Formatiebesprekingen

Een nieuw kabinet moet meer geld uittrekken voor het aanleggen van nieuwe wegen, wegenonderhoud en -beheer. Dat stelt demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) in een interview met De Telegraaf. Bezuinigen op wegen, zoals D66, PvdA en GroenLinks willen, is volgens haar onverantwoord. ‘Er moet echt fors meer geld bij. Dat is onvermijdelijk.’

Foto: NT / Foto Ries van Wendel de Joode

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu