Britse regering: neem Britten aan tegen chauffeurstekort

truckers uit eigen land

Britse transportbedrijven zouden Britten aan moeten nemen als chauffeur om het tekort in die beroepsgroep op te lossen en niet moeten vertrouwen op chauffeurs uit het buitenland. Die oproep heeft het Britse ministerie van Economische Zaken gedaan.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Britse regering: neem Britten aan tegen chauffeurstekort | NT

Britse regering: neem Britten aan tegen chauffeurstekort

truckers uit eigen land

Britse transportbedrijven zouden Britten aan moeten nemen als chauffeur om het tekort in die beroepsgroep op te lossen en niet moeten vertrouwen op chauffeurs uit het buitenland. Die oproep heeft het Britse ministerie van Economische Zaken gedaan.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu