Extra brexitcontroles op import uit EU uitgesteld

Landbouwproducten

Het Verenigd Koninkrijk stelt verdere strengere regels voor geïmporteerde producten uit de Europese Unie die vanaf de zomer zouden gaan gelden uit tot eind volgend jaar. De Britse overheid stelt dat het winkeliers niet nog verder op kosten wil jagen en geen verdere inflatie wil riskeren. De overheid zegt dat onder meer de oorlog in Oekraïne en de recente stijging van energieprijzen hun sporen nalaten op de logistieke ketens, die nog altijd niet zijn hersteld van de coronapandemie.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Extra brexitcontroles op import uit EU uitgesteld | NT

Extra brexitcontroles op import uit EU uitgesteld

Landbouwproducten

Het Verenigd Koninkrijk stelt verdere strengere regels voor geïmporteerde producten uit de Europese Unie die vanaf de zomer zouden gaan gelden uit tot eind volgend jaar. De Britse overheid stelt dat het winkeliers niet nog verder op kosten wil jagen en geen verdere inflatie wil riskeren. De overheid zegt dat onder meer de oorlog in Oekraïne en de recente stijging van energieprijzen hun sporen nalaten op de logistieke ketens, die nog altijd niet zijn hersteld van de coronapandemie.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen