Het drietal, al langer als partners aan het kantoor verbonden, treedt hiermee in de voetsporen van Patrick Bobeck, de algemeen directeur die vorig jaar na een kort maar zwaar ziekbed overleed. ‘

Tegen Patrick zei ik altijd: Met jou, of anders niet’, vertelt Vierhout, die ook columnist is voor NT, op de website van het advocatenkantoor. ‘Vlak voor zijn overlijden heb ik hem gezegd dat ik die belofte moest gaan breken en dat hij er van op aan kon dat zijn geliefde kantoor zou worden voortgezet en uitgebouwd zoals hij dat altijd voor ogen heeft gehad.’ Vrolijk stelt dat het nu de ambitie is om ‘door te groeien tot hét internationale advocatenkantoor op het gebied van transport en logistiek’.

Het kantoor wordt volgens het drietal voortgezet in dezelfde vorm en met dezelfde mensen. ‘Aan de dienstverlening en samenwerking zal voor cliënten, leveranciers en andere relaties dus niets veranderen.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement