EU investeert 250 miljoen in veilige parkeerplaatsen

IRU is kritisch

De Europese Unie stelt 250 miljoen euro beschikbaar om parkeerplaatsen voor vrachtwagens veiliger te maken. Een deel van het geld gaat naar het opknappen van bestaande rustplaatsen, een ander deel zal worden ingezet voor de aanleg van nieuwe terreinen.

Foto: BTB

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

EU investeert 250 miljoen in veilige parkeerplaatsen | NT

EU investeert 250 miljoen in veilige parkeerplaatsen

IRU is kritisch

De Europese Unie stelt 250 miljoen euro beschikbaar om parkeerplaatsen voor vrachtwagens veiliger te maken. Een deel van het geld gaat naar het opknappen van bestaande rustplaatsen, een ander deel zal worden ingezet voor de aanleg van nieuwe terreinen.

Foto: BTB

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen