Nieuwe lijndienst voor stukgoed tussen North Sea Port en Marokko

scheepvaart

North Sea Port heeft er een lijndienst voor stukgoed bij. Het gaat om een nieuwe verbinding tussen het havengebied van Gent (onderdeel van North Sea Port) en het Marokkaanse Casablanca.

De nieuwe lijn heeft de naam Camabe Line meegekregen en moet de positie van North Sea Port verstevigen op het gebied van de overslag van stukgoed in Europa. Dat heeft het nieuwe havenbedrijf woensdag bekendgemaakt.

Camabe verzorgt het vervoer per zeeschip van staal, hout, stukgoed en ‘project cargo’. De vaarten zijn voorzien op diverse tijdstippen, op basis van de behoeften van de klant. De dienst maakt gebruik van de Gentse stouwer Stukwerkers Havenbedrijf voor het terminalbeheer en de behandelingsactiviteiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Nieuwe lijndienst voor stukgoed tussen North Sea Port en Marokko | NT

Nieuwe lijndienst voor stukgoed tussen North Sea Port en Marokko

scheepvaart

North Sea Port heeft er een lijndienst voor stukgoed bij. Het gaat om een nieuwe verbinding tussen het havengebied van Gent (onderdeel van North Sea Port) en het Marokkaanse Casablanca.

De nieuwe lijn heeft de naam Camabe Line meegekregen en moet de positie van North Sea Port verstevigen op het gebied van de overslag van stukgoed in Europa. Dat heeft het nieuwe havenbedrijf woensdag bekendgemaakt.

Camabe verzorgt het vervoer per zeeschip van staal, hout, stukgoed en ‘project cargo’. De vaarten zijn voorzien op diverse tijdstippen, op basis van de behoeften van de klant. De dienst maakt gebruik van de Gentse stouwer Stukwerkers Havenbedrijf voor het terminalbeheer en de behandelingsactiviteiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement