Brussel: groei eurozone in 2021 met 6,3% na coronarecessie

veerkracht

De EU zal dit jaar door de coronacrisis een ‘recessie van historische proporties ervaren’. De Europese Commissie verwacht gemiddeld 7,7% krimp voor de negentien eurolanden en een gemiddelde werkloosheid van 9,6%. Maar volgend jaar kruipt de eurozone uit het dal. Brussel rekent op een groei van gemiddeld 6,3% bij een toename van investeringen van 10,2%.

Foto: HHLA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Brussel: groei eurozone in 2021 met 6,3% na coronarecessie | NT

Brussel: groei eurozone in 2021 met 6,3% na coronarecessie

veerkracht

De EU zal dit jaar door de coronacrisis een ‘recessie van historische proporties ervaren’. De Europese Commissie verwacht gemiddeld 7,7% krimp voor de negentien eurolanden en een gemiddelde werkloosheid van 9,6%. Maar volgend jaar kruipt de eurozone uit het dal. Brussel rekent op een groei van gemiddeld 6,3% bij een toename van investeringen van 10,2%.

Foto: HHLA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu