Picnic is enkele jaren geleden gestart als 100% online supermarkt. Amersfoort was de eerste stad waar het bedrijf actief werd. Inmiddels zijn diverse andere grote steden aan het verzorgingsgebied toegevoegd.

Daar wil oprichter Michiel Muller het niet bij laten. Hij koestert al langer de wens om ook voor andere bedrijven het goederenvervoer te verzorgen. Zo werd enige tijd geleden gestart met het bezorgen en ophalen van boeken van de Houtense bibliotheek. Tevens lopen diverse gesprekken met webwinkels en met zorginstellingen. Dat vertelt Muller tegen NU.nl.

De samenwerking met Wehkamp betreft vooralsnog uitsluitend het ophalen van retourzendingen. Maar beide bedrijven sluiten niet uit dat in de toekomst ook de bestellingen bij de klant worden bezorgd via Picnic.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement