Raben opent vestiging bij Schwerin

Groupage

Logistiek dienstverlener Raben heeft zijn nieuwe vestiging in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Voorpommeren in gebruik genomen.

Het logistieke centrum is gebouwd ten zuiden van de stad Schwerin en telt 13.000 paletplaatsen. Er zijn vijftien dockports met daarachter 1750 vierkante meter tijdelijke opslagruimte.

Groupagevervoer

Raben, een van oorsprong Nederlandse logistieke dienstverlener die vooral sterk is vertegenwoordigd in Duitsland en Oost-Europa, werkt aan een eigen landelijk dekkend Duits netwerk voor groupagevervoer.

Daartoe werden de laatste jaren bedrijven overgenomen die deel uitmaakten van grote samenwerkingsverbanden in de uitwisseling van groupagelading. De nieuwe vestiging bij Schwerin moet in dit Raben-netwerk een schakel worden.

Raben opent vestiging bij Schwerin | NT

Raben opent vestiging bij Schwerin

Groupage

Logistiek dienstverlener Raben heeft zijn nieuwe vestiging in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Voorpommeren in gebruik genomen.

Het logistieke centrum is gebouwd ten zuiden van de stad Schwerin en telt 13.000 paletplaatsen. Er zijn vijftien dockports met daarachter 1750 vierkante meter tijdelijke opslagruimte.

Groupagevervoer

Raben, een van oorsprong Nederlandse logistieke dienstverlener die vooral sterk is vertegenwoordigd in Duitsland en Oost-Europa, werkt aan een eigen landelijk dekkend Duits netwerk voor groupagevervoer.

Daartoe werden de laatste jaren bedrijven overgenomen die deel uitmaakten van grote samenwerkingsverbanden in de uitwisseling van groupagelading. De nieuwe vestiging bij Schwerin moet in dit Raben-netwerk een schakel worden.