Bol.com verdubbelt dc in Waalwijk vooral voor de externe webshops

100.000 vierkante meter

Iets gekocht bij bol.com? Weet je dat zeker? Want tegenwoordig verkopen maar liefst 49.000 externe webwinkels hun spullen via Bol.com. En om die verkooppartners beter te kunnen bedienen, heeft de e-commerce gigant haar distributiecentrum in Waalwijk fors uitgebreid. ‘Het is gebouwd op de groei’, vertelt COO Vincent Weijers.

foto: bol.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bol.com verdubbelt dc in Waalwijk vooral voor de externe webshops | NT

Bol.com verdubbelt dc in Waalwijk vooral voor de externe webshops

100.000 vierkante meter

Iets gekocht bij bol.com? Weet je dat zeker? Want tegenwoordig verkopen maar liefst 49.000 externe webwinkels hun spullen via Bol.com. En om die verkooppartners beter te kunnen bedienen, heeft de e-commerce gigant haar distributiecentrum in Waalwijk fors uitgebreid. ‘Het is gebouwd op de groei’, vertelt COO Vincent Weijers.

foto: bol.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu