Het doel van het onderzoek is om een duidelijk beeld te krijgen van trends, ontwikkelingen en voorkeuren op het gebied van zakelijk autogebruik.

In het bedrijvenonderzoek komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • De mening van bedrijven over zakelijke mobiliteitsoplossingen zoals alternatieve mobiliteitsvormen, mobiliteitsbudget en privélease. Wat is de rol van de zakenauto? Wat is de rol van verduurzaming?
  • Op welke gebieden wordt er actief gestuurd en hoe? Op autokeuze? Op kostenreductie? CO2-reductie? Verkeersveiligheid?
  • De verwachtingen met betrekking tot gewenste veranderingen op het gebied van mobiliteit in de toekomst en de daadwerkelijke intenties om concrete veranderingen door te voeren.

In het berijdersonderzoek komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • De mening van de zakelijke rijder over mobiliteitsoplossingen, zoals de zakenauto, alternatieve mobiliteitsvormen, mobiliteitsbudget, privélease en verkeersveiligheid. Is er behoefte om de invulling van zakelijke mobiliteit anders in te richten?
  • De invloedsfactoren op de keuze van een zakenauto: Wat vindt u belangrijk bij de keuze van de (volgende) auto?
  • Het beleid van de werkgever: Hoe stuurt uw werkgever uw keuze? Worden er alternatieven geboden?

Deelnemen

Het invullen kost maximaal 20 minuten. Door deel te nemen maakt u bovendien kans op een iPad, een weekendje weg of een week cabrio rijden! Indien gewenst kunt u tevens aangeven of u de uitgebreide onderzoeksrapportage wilt ontvangen.

Uw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk behandeld. Het verwerken van gegevens gebeurt alleen op geaggregeerd niveau. Dat wil zeggen dat geen enkele deelnemer op individueel niveau herkenbaar of traceerbaar is.

Mede namens Automobiel Management, RDC en VNA, hartelijk dank voor uw deelname!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement