Doe mee met het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2019

Onderzoek

Wilt u meedoen aan het Nationaal Zakenauto Onderzoek? Dat is een jaarlijks terugkerend grootschalig onderzoek onder bedrijven en berijders en een initiatief van Automobiel Management, RDC en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). Het onderzoek wordt uitgevoerd door VMS | Insight.

onderzoek

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Doe mee met het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2019 | NT

Doe mee met het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2019

Onderzoek

Wilt u meedoen aan het Nationaal Zakenauto Onderzoek? Dat is een jaarlijks terugkerend grootschalig onderzoek onder bedrijven en berijders en een initiatief van Automobiel Management, RDC en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). Het onderzoek wordt uitgevoerd door VMS | Insight.

onderzoek

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding