Chinees consortium en LR ontwerpen reusachtige lng-tanker

220.000 kuub

Zes Chinese bedrijven en Lloyd’s Register (LR) hebben een intentieverklaring getekend voor het ontwerp en de ontwikkeling van de lng-tanker van 220.000 kubieke meter.

De Chinese bedrijven die meedoen zijn Cosco Shipping LNG Investment (Shanghai) Co, Cosco Shipping Heavy Industry, Jiangnan Shipyard, Marine Design en Research Institute of China (Maric), het Shanghai Ship and Shipping Research Institute (SSSRI) en China Classification Society (CCS).

In de overeenkomst staan de verplichtingen beschreven van elk van de aangesloten bedrijven vanaf de ontwikkelingsfase tot aan het verkrijgen van een principiële goedkeuring voor het ontwerp, dat moet voldoen aan de toekomstige vraag van lng-transport van Cosco.

Profiteren

‘Alle partners die bij dit project zijn betrokken, hopen te profiteren door deze nauwe samenwerking, die ten goede zal komen van hun concurrentiepositie op de lng-markt in China en omgeving’, zei Zhu Cangman, vice-directeur van het veiligheidscomité van Cosco Shipping LNG Investment (Shanghai) Co.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Chinees consortium en LR ontwerpen reusachtige lng-tanker | NT

Chinees consortium en LR ontwerpen reusachtige lng-tanker

220.000 kuub

Zes Chinese bedrijven en Lloyd’s Register (LR) hebben een intentieverklaring getekend voor het ontwerp en de ontwikkeling van de lng-tanker van 220.000 kubieke meter.

De Chinese bedrijven die meedoen zijn Cosco Shipping LNG Investment (Shanghai) Co, Cosco Shipping Heavy Industry, Jiangnan Shipyard, Marine Design en Research Institute of China (Maric), het Shanghai Ship and Shipping Research Institute (SSSRI) en China Classification Society (CCS).

In de overeenkomst staan de verplichtingen beschreven van elk van de aangesloten bedrijven vanaf de ontwikkelingsfase tot aan het verkrijgen van een principiële goedkeuring voor het ontwerp, dat moet voldoen aan de toekomstige vraag van lng-transport van Cosco.

Profiteren

‘Alle partners die bij dit project zijn betrokken, hopen te profiteren door deze nauwe samenwerking, die ten goede zal komen van hun concurrentiepositie op de lng-markt in China en omgeving’, zei Zhu Cangman, vice-directeur van het veiligheidscomité van Cosco Shipping LNG Investment (Shanghai) Co.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement