Dreigingsniveau omlaag, wel militaire missie naar Straat van Hormuz

Onrust

Groot-Brittannië heeft het dreigingsniveau verlaagd voor schepen die onder Britse vlag door de Straat van Hormuz varen. Het besluit komt tegelijkertijd met de start van de door de Verenigde Staten geleide militaire missie in het gebied, waar de Britten zelf ook aan deelnemen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Dreigingsniveau omlaag, wel militaire missie naar Straat van Hormuz | NT

Dreigingsniveau omlaag, wel militaire missie naar Straat van Hormuz

Onrust

Groot-Brittannië heeft het dreigingsniveau verlaagd voor schepen die onder Britse vlag door de Straat van Hormuz varen. Het besluit komt tegelijkertijd met de start van de door de Verenigde Staten geleide militaire missie in het gebied, waar de Britten zelf ook aan deelnemen.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu