‘Toekomst Hamburg Süd was ook bij familie Oetker onzeker’

interview

Maersk laat het Duitse dochterbedrijf Hamburg Süd als zelfstandig merk in de containervaart voortbestaan. De naam zal niet verdwijnen zoals eerder wel met het overgenomen Nederlandse Nedlloyd en het Belgische Safmarine gebeurde, stelt de nieuwe Deense topman Poul Hestbaek (60) in een interview met de DVZ.  ‘Hamburg Süd is nu meer relevant dan toen Maersk het in 2017 overnam.’

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Toekomst Hamburg Süd was ook bij familie Oetker onzeker’ | NT

‘Toekomst Hamburg Süd was ook bij familie Oetker onzeker’

interview

Maersk laat het Duitse dochterbedrijf Hamburg Süd als zelfstandig merk in de containervaart voortbestaan. De naam zal niet verdwijnen zoals eerder wel met het overgenomen Nederlandse Nedlloyd en het Belgische Safmarine gebeurde, stelt de nieuwe Deense topman Poul Hestbaek (60) in een interview met de DVZ.  ‘Hamburg Süd is nu meer relevant dan toen Maersk het in 2017 overnam.’

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu