CMA CGM vervoert straks geen plastic afval meer

duurzaamheids

CMA CGM accepteert vanaf 1 juni geen plastic afval meer als lading aan boord van zijn schepen. Dat heeft Rodolphe Saadé, ceo van de Franse rederij, aangekondigd in een toespraak tijdens de door de Franse president Emmanuel Macron georganiseerde milieuconferentie ‘One Ocean Summit’.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

CMA CGM vervoert straks geen plastic afval meer | NT

CMA CGM vervoert straks geen plastic afval meer

duurzaamheids

CMA CGM accepteert vanaf 1 juni geen plastic afval meer als lading aan boord van zijn schepen. Dat heeft Rodolphe Saadé, ceo van de Franse rederij, aangekondigd in een toespraak tijdens de door de Franse president Emmanuel Macron georganiseerde milieuconferentie ‘One Ocean Summit’.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen