Samsung pakt strijdbijl op tegen containerrederij ZIM

aanklacht

Samsung heeft bij de Amerikaanse maritieme toezichthouder FMC (Federal Maritime Commission) een aanklacht ingediend tegen de Israëlische containerrederij ZIM. Het elektronicabedrijf verwijt ZIM slechte dienstverlening bij binnenlands vervoer in de VS, terwijl de grote verlader zich ook verzet tegen ‘dramatische’ verhogingen van demurrage- & deten­tion-toeslagen door ZIM.

Foto: StockStudio Aerials / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Samsung pakt strijdbijl op tegen containerrederij ZIM | NT

Samsung pakt strijdbijl op tegen containerrederij ZIM

aanklacht

Samsung heeft bij de Amerikaanse maritieme toezichthouder FMC (Federal Maritime Commission) een aanklacht ingediend tegen de Israëlische containerrederij ZIM. Het elektronicabedrijf verwijt ZIM slechte dienstverlening bij binnenlands vervoer in de VS, terwijl de grote verlader zich ook verzet tegen ‘dramatische’ verhogingen van demurrage- & deten­tion-toeslagen door ZIM.

Foto: StockStudio Aerials / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu