HHI komt met systeem om containers aan boord te houden

Uitvinding

De Zuid-Koreaanse scheepsbouwer Hyundai Heavy Industries gaat aan de slag met een systeem waarmee het overboord slaan van containers verleden tijd moet zijn. In het systeem hoeven boxen niet gesjord te worden. Echt nieuw is het niet: een soortgelijke innovatie kwam in de jaren ‘90 ook al van Nederlandse bodem, bij rederij Nedlloyd.

Foto: HHI

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

HHI komt met systeem om containers aan boord te houden | NT

HHI komt met systeem om containers aan boord te houden

Uitvinding

De Zuid-Koreaanse scheepsbouwer Hyundai Heavy Industries gaat aan de slag met een systeem waarmee het overboord slaan van containers verleden tijd moet zijn. In het systeem hoeven boxen niet gesjord te worden. Echt nieuw is het niet: een soortgelijke innovatie kwam in de jaren ‘90 ook al van Nederlandse bodem, bij rederij Nedlloyd.

Foto: HHI

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen