Hoog en droog in het zwarelading-schip ‘Xin Yao Hua’ van Cosco

Reportage

Cosco Shipping Heavy Transport nodigde in Rotterdam onlangs bijna honderd gasten uit om een kijkje te komen nemen op de ‘Xin Yao Hua’, een reusachtig semi-submersible (half-afzinkbaar) zwareladingschip dat vorig jaar in China in de vaart werd genomen en dat nu voor een nieuwe klus de Rotterdamse haven aandeed. NT klom mee aan boord.

Foto: Martens Multimedia

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hoog en droog in het zwarelading-schip ‘Xin Yao Hua’ van Cosco | NT

Hoog en droog in het zwarelading-schip ‘Xin Yao Hua’ van Cosco

Reportage

Cosco Shipping Heavy Transport nodigde in Rotterdam onlangs bijna honderd gasten uit om een kijkje te komen nemen op de ‘Xin Yao Hua’, een reusachtig semi-submersible (half-afzinkbaar) zwareladingschip dat vorig jaar in China in de vaart werd genomen en dat nu voor een nieuwe klus de Rotterdamse haven aandeed. NT klom mee aan boord.

Foto: Martens Multimedia

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu