Meningen over IMO-akkoord zeer verdeeld: van ‘zinkend schip’ tot ‘belangrijke mijlpaal’

Compromis

Het compromis dat de Internationale Maritieme Organisatie (IMO) voor het weekend bereikte over klimaatdoelstellingen voor de internationale scheepvaart is vooral bij milieuorganisaties zeer negatief ontvangen, maar er zijn ook positieve reacties, zoals van Maersk, de rederij die de afgelopen tijd steeds pleitte voor een meer doortastend klimaatbeleid in de sector.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Meningen over IMO-akkoord zeer verdeeld: van ‘zinkend schip’ tot ‘belangrijke mijlpaal’ | NT

Meningen over IMO-akkoord zeer verdeeld: van ‘zinkend schip’ tot ‘belangrijke mijlpaal’

Compromis

Het compromis dat de Internationale Maritieme Organisatie (IMO) voor het weekend bereikte over klimaatdoelstellingen voor de internationale scheepvaart is vooral bij milieuorganisaties zeer negatief ontvangen, maar er zijn ook positieve reacties, zoals van Maersk, de rederij die de afgelopen tijd steeds pleitte voor een meer doortastend klimaatbeleid in de sector.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu