Containerrederijen verklaren de oorlog aan bruingemarmerde stinkwants

inspectie-voorschrift

Voordat rederijen een lege container overdragen aan een verlader moeten ze die container eerst nauwgezet inspecteren op de mogelijke aanwezigheid van plaagdieren. Dat staat in een herziene versie van de Unified Container Inspection & Repair Criteria (UCIRC), een handboek van de internationale rederijverenigingen World Shipping Council (WSC), International Chamber of Shipping (ICS) en de internationale containervervoerbelangenorganisatie Bureau International des Containers (BIC).

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Containerrederijen verklaren de oorlog aan bruingemarmerde stinkwants | NT

Containerrederijen verklaren de oorlog aan bruingemarmerde stinkwants

inspectie-voorschrift

Voordat rederijen een lege container overdragen aan een verlader moeten ze die container eerst nauwgezet inspecteren op de mogelijke aanwezigheid van plaagdieren. Dat staat in een herziene versie van de Unified Container Inspection & Repair Criteria (UCIRC), een handboek van de internationale rederijverenigingen World Shipping Council (WSC), International Chamber of Shipping (ICS) en de internationale containervervoerbelangenorganisatie Bureau International des Containers (BIC).

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu