Analist: 39% van alle geleverde bunkerolie niet in de haak

bijmengen of watergehalte te hoog

Bij 39% van de bunkerolie die de internationale scheepvaart geleverd krijgt, wijkt het brandstofgehalte sterk (2% of meer) af van wat op papier door de bunkerleveranciers beloofd is. Dat stelt het nieuwe technologiebedrijf FuelTrust uit de Amerikaanse staat Texas op basis van een analyse van de geleverde bunkerolie in de jaren 2021 en 2022.

Foto: Havenbedrijf Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Analist: 39% van alle geleverde bunkerolie niet in de haak | NT

Analist: 39% van alle geleverde bunkerolie niet in de haak

bijmengen of watergehalte te hoog

Bij 39% van de bunkerolie die de internationale scheepvaart geleverd krijgt, wijkt het brandstofgehalte sterk (2% of meer) af van wat op papier door de bunkerleveranciers beloofd is. Dat stelt het nieuwe technologiebedrijf FuelTrust uit de Amerikaanse staat Texas op basis van een analyse van de geleverde bunkerolie in de jaren 2021 en 2022.

Foto: Havenbedrijf Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu