Het gaat onder andere om het stickeren en sealen van boeken. Vooral in drukke periodes, zoals rond de feestdagen, moet de samenwerking veel opleveren.

Capaciteit

Johan Krijgsman, directeur Krijgsman Public Warehousing legt uit: ‘Eigenlijk bundelen we capaciteit. Dat betekent dat we veel flexibeler zijn en pieken gemakkelijker kunnen opvangen.’ Op het gebied van vervoer zal Krijgsman gebruikmaken van CB. Het gaat vooral om transport tussen beide bedrijven.

CB

CB biedt oplossingen in de vorm van logistieke diensten, digitale distributie, e-commerce logistiek, financiële diensten en informatie- en communicatiediensten. Met een fijnmazig distributienetwerk bedient het bedrijf de hele Nederlandse en Belgische markt in de sectoren media en healthcare. In 2017 realiseerde CB een omzet van 122 miljoen euro, met een resultaat van 9 miljoen.

Krijgsman

Krijgsman Public Warehousing specialiseert zich in opslag, handling en distributie van boeken, consumptiegoederen en overige ‘droge’ non-food-artikelen. Verder levert het bedrijf diensten aan webshops, door het hele proces uit handen te nemen.