BYD doet officiële intrede met e-trucks in Nederland

Presentatie

BYD-bussen rijden al een tijd rond in diverse Nederlandse steden en vorig jaar zijn ook de elektrische personenauto’s van het merk in Nederland gelanceerd. Maar als het aan de Chinese fabrikant ligt, komen we de afkorting van Build Your Dreams in de toekomst ook steeds vaker tegen op de voorkant van elektrische vrachtwagens.

De e-trucks van BYD op het vliegveld van Teuge
Foto: Roel van der Maas / NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

BYD doet officiële intrede met e-trucks in Nederland | NT

BYD doet officiële intrede met e-trucks in Nederland

Presentatie

BYD-bussen rijden al een tijd rond in diverse Nederlandse steden en vorig jaar zijn ook de elektrische personenauto’s van het merk in Nederland gelanceerd. Maar als het aan de Chinese fabrikant ligt, komen we de afkorting van Build Your Dreams in de toekomst ook steeds vaker tegen op de voorkant van elektrische vrachtwagens.

De e-trucks van BYD op het vliegveld van Teuge
Foto: Roel van der Maas / NT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu