De ijsberg

Een ijsschol is afgebroken van een gletsjer op Zuidpoolland.

Het schijnt zo groot te zijn als Manhattan, maar kan niet bogen op pizzeria’s, hotdogtentjes, ex-WTC’s en gezellige café’s waarin verweerde, pretzels nuttigende mannen met baseballpetjes op met elkaar van gedachten wisselen over – jawel – honkbal.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

De ijsberg | NT

De ijsberg

Een ijsschol is afgebroken van een gletsjer op Zuidpoolland.

Het schijnt zo groot te zijn als Manhattan, maar kan niet bogen op pizzeria’s, hotdogtentjes, ex-WTC’s en gezellige café’s waarin verweerde, pretzels nuttigende mannen met baseballpetjes op met elkaar van gedachten wisselen over – jawel – honkbal.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding