Column – Max Verstappen

Raad & Recht

Dit weekend reed ik vanuit Deventer terug naar Rotterdam. De twee mooiste steden in Nederland. Onderweg viel mij op dat steeds meer automobilisten geïnspireerd lijken te raken door Max Verstappen. En dan doel ik met name op het feit dat steeds meer mensen het gaspedaal lijken te koesteren en dat steeds meer bolides in de vangrail eindigen.

Douanetoezicht op reizigersbagage bij aankomst ferry Europoort

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Column – Max Verstappen | NT

Column – Max Verstappen

Raad & Recht

Dit weekend reed ik vanuit Deventer terug naar Rotterdam. De twee mooiste steden in Nederland. Onderweg viel mij op dat steeds meer automobilisten geïnspireerd lijken te raken door Max Verstappen. En dan doel ik met name op het feit dat steeds meer mensen het gaspedaal lijken te koesteren en dat steeds meer bolides in de vangrail eindigen.

Douanetoezicht op reizigersbagage bij aankomst ferry Europoort

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu