De Amerikaanse transportbranche kampt in het wegvervoer met een nijpend tekort aan vrachtwagenchauffeurs en trucks. Via de acquisitie van Velocity krijgt Geodis nu de beschikking over een partij die in de charter-en huurmarkt zijn weg kent en extra wielen kan vinden voor de verdere expansie van het wegvervoer van Geodis in de Amerikaanse markt, aldus Mike Honious, President & CEO van Geodis Noord-Amerika.

150 dc’s

Velocity is actief in onder meer de markt van temperatuurgevoelig transport, intermodal en groupage. Geodis beschikt in de VS over 150 dc’s met een totaal oppervlakte van 14 miljoen vierkante meter. In Noord-Amerika telt de Franse expediteur 15.000 medewerkers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding