Meer miljoenen geïnvesteerd in snel en schoon vervoer Hyperloop

DUURZAAMHEID

Een groep rondom Koolen Industries heeft nog eens een bedrag van enkele miljoenen euro bijeengehaald om te investeren in Hardt Hyperloop. Tot de investeerders behoren behalve het energieconglomeraat Koolen ook diverse andere Nederlandse en Belgische geldschieters, het Duitse fonds Freigeist Capital en één van de pioniers van Uber.

Hardt_Hyperloop_render

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Meer miljoenen geïnvesteerd in snel en schoon vervoer Hyperloop | NT

Meer miljoenen geïnvesteerd in snel en schoon vervoer Hyperloop

DUURZAAMHEID

Een groep rondom Koolen Industries heeft nog eens een bedrag van enkele miljoenen euro bijeengehaald om te investeren in Hardt Hyperloop. Tot de investeerders behoren behalve het energieconglomeraat Koolen ook diverse andere Nederlandse en Belgische geldschieters, het Duitse fonds Freigeist Capital en één van de pioniers van Uber.

Hardt_Hyperloop_render

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu