Hellmann behaalt in 2022 opnieuw een recordresultaat voor belastingen

5 miljard euro omzet

De Duitse expediteur Hellmann Worldwide Logistics heeft het boekjaar 2022 afgesloten met een resultaat voor belastingen (ebit) van 210,8 miljoen euro. Dat is ruim 50 miljoen euro meer dan in 2021. De omzet van de logistieke multinational steeg met 24% tot 5 miljard euro. Een nettowinst publiceert het familiebedrijf uit Osnabruck niet.

Vrachtwagen van Hellmann
Foto: Hellmann

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hellmann behaalt in 2022 opnieuw een recordresultaat voor belastingen | NT

Hellmann behaalt in 2022 opnieuw een recordresultaat voor belastingen

5 miljard euro omzet

De Duitse expediteur Hellmann Worldwide Logistics heeft het boekjaar 2022 afgesloten met een resultaat voor belastingen (ebit) van 210,8 miljoen euro. Dat is ruim 50 miljoen euro meer dan in 2021. De omzet van de logistieke multinational steeg met 24% tot 5 miljard euro. Een nettowinst publiceert het familiebedrijf uit Osnabruck niet.

Vrachtwagen van Hellmann
Foto: Hellmann

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu