DP World: ‘Meer overnames op het gebied van freight forwarding op komst’

Interview

DP World heeft sinds de overname van Imperial en Syncreon zijn zinnen gezet op een toekomst als ‘volledige end-to-end supplychain logistieke dienstverlener’ in de contractlogistiek. De markt kan daarom binnenkort nog een grote overname verwachten op het gebied van freight forwarding, kondigt Markus Kanis, cco Logistics Europe bij DP World aan in gesprek met NT.

Foto: DP World

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

DP World: ‘Meer overnames op het gebied van freight forwarding op komst’ | NT

DP World: ‘Meer overnames op het gebied van freight forwarding op komst’

Interview

DP World heeft sinds de overname van Imperial en Syncreon zijn zinnen gezet op een toekomst als ‘volledige end-to-end supplychain logistieke dienstverlener’ in de contractlogistiek. De markt kan daarom binnenkort nog een grote overname verwachten op het gebied van freight forwarding, kondigt Markus Kanis, cco Logistics Europe bij DP World aan in gesprek met NT.

Foto: DP World

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu