Flexport ziet in Shopify extra schakeltje voor logistieke keten

Interview Sanne Manders

De Amerikaanse expediteur Flexport heeft begin juni de logistieke tak van het Canadese e-commerceplatform Shopify overgenomen, alsook het Amerikaanse platform Deliverr. Volgens de in de VS werkzame Nederlander Sanne Manders, een van de oprichters van Flexport en nu president van de divisies Air en Ocean, vergemakkelijkt deze combi het voor lokale bedrijven om internationaal te gaan werken.

Foto: Flexport

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Flexport ziet in Shopify extra schakeltje voor logistieke keten | NT

Flexport ziet in Shopify extra schakeltje voor logistieke keten

Interview Sanne Manders

De Amerikaanse expediteur Flexport heeft begin juni de logistieke tak van het Canadese e-commerceplatform Shopify overgenomen, alsook het Amerikaanse platform Deliverr. Volgens de in de VS werkzame Nederlander Sanne Manders, een van de oprichters van Flexport en nu president van de divisies Air en Ocean, vergemakkelijkt deze combi het voor lokale bedrijven om internationaal te gaan werken.

Foto: Flexport

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu