K+N ziet bijna helft winst en omzet verdampen dit jaar

tarieven en marktvraag fors lager

De omzet van Kühne + Nagel (K+N), samen met DHL marktleider in de mondiale lucht- en zeevrachtexpeditie, liep over het derde kwartaal terug met maar liefst 45% terug naar 5,7 miljard euro. Over de eerste negen maanden van het boekjaar (19,2 miljard euro) verdampte zo’n 40% van de inkomsten bij de expeditiegigant. De nettowinst (1,26 miljard euro) halveerde. Dat blijkt uit de presentatie van de resultaten door de Zwitserse expediteur over het derde kwartaal en de eerste negen maanden van het lopende boekjaar.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

K+N ziet bijna helft winst en omzet verdampen dit jaar | NT

K+N ziet bijna helft winst en omzet verdampen dit jaar

tarieven en marktvraag fors lager

De omzet van Kühne + Nagel (K+N), samen met DHL marktleider in de mondiale lucht- en zeevrachtexpeditie, liep over het derde kwartaal terug met maar liefst 45% terug naar 5,7 miljard euro. Over de eerste negen maanden van het boekjaar (19,2 miljard euro) verdampte zo’n 40% van de inkomsten bij de expeditiegigant. De nettowinst (1,26 miljard euro) halveerde. Dat blijkt uit de presentatie van de resultaten door de Zwitserse expediteur over het derde kwartaal en de eerste negen maanden van het lopende boekjaar.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu