Kombiverkehr en Oostenrijks spoor samen tussen Wels en Boedapest

INTERMODAAL

Kombiverkehr en Rail Cargo, de goederendochter van de Oostenrijkse spoorwegen, gaan samen de route tussen Wels, via Wenen, naar de Hongaarse hoofdstad Boedapest uitbaten en beheren. De spoordienst kent drie vertrekken per week in beide richtingen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kombiverkehr en Oostenrijks spoor samen tussen Wels en Boedapest | NT

Kombiverkehr en Oostenrijks spoor samen tussen Wels en Boedapest

INTERMODAAL

Kombiverkehr en Rail Cargo, de goederendochter van de Oostenrijkse spoorwegen, gaan samen de route tussen Wels, via Wenen, naar de Hongaarse hoofdstad Boedapest uitbaten en beheren. De spoordienst kent drie vertrekken per week in beide richtingen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu