Beide partijen zijn ‘in onderling overleg overeengekomen dat de heer Kuiper zijn verdere loopbaan buiten Koopman Logistics Group vervolgt’. In de afgelopen vier jaar heeft Kuiper zich vooral gefocust op versterken van de positie van Koopman in de Europese automotive-markt. Tevens heeft hij gewerkt aan de totstandkoming van een nieuwe strategie voor het bedrijf.

Resultaten

‘De Raad van Commissarissen en de aandeelhouders van Koopman Logistics Group zijn de heer Kuiper erkentelijk voor de gerealiseerde resultaten in de afgelopen jaren alsmede voor zijn persoonlijke bijdrage en inzet’, geeft het bedrijf zijn vertrekkend topman nog een pluim mee.                                                    

Koopman Logistics Group is in 1930 gestart en inmiddels uitgegroeid tot de, naar eigen zeggen, grootste speler in de Benelux op het gebied van autotransport, opslag van voertuigen en aanvullende services op het gebied van voertuighandling.

Klanten zijn onder andere auto-importeurs, leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven. Het bedrijf telt bijna duizend werknemers en heeft een jaaromzet van ruim 150 miljoen euro. Het heeft vestigingen in Noordhorn, Nijkerk, Amersfoort, Amsterdam, Born en Hoogezand. Tevens is het aanwezig in België (Brussel) en Duitsland (Neurenburg).

Bron foto: Koopman Logistics Group BV

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement