Grenscontroles binnen EU leiden tot monsterfiles

oost-europa

Grenscontroles binnen de Europese Unie in de strijd tegen het coronavirus hebben tot monsterfiles geleid. Er zijn meldingen dat truckers, maar ook families met kinderen twintig tot dertig uur moeten wachten, vooral aan de Duits-Poolse grens. Ook bij de Oostenrijks-Hongaarse grens staan lange rijen. Het Rode Kruis waarschuwt voor onmenselijke toestanden.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Grenscontroles binnen EU leiden tot monsterfiles | NT

Grenscontroles binnen EU leiden tot monsterfiles

oost-europa

Grenscontroles binnen de Europese Unie in de strijd tegen het coronavirus hebben tot monsterfiles geleid. Er zijn meldingen dat truckers, maar ook families met kinderen twintig tot dertig uur moeten wachten, vooral aan de Duits-Poolse grens. Ook bij de Oostenrijks-Hongaarse grens staan lange rijen. Het Rode Kruis waarschuwt voor onmenselijke toestanden.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu