A4 in Brabant deels dicht door vrachtwagen met gevaarlijke stof

titaniumdioxide

De snelweg A4 is in beide richtingen dicht tussen knooppunt Markiezaat in Woensdrecht en de Belgische grens door een ongeval met twee vrachtwagens, waarvan één een gevaarlijke stof vervoerde. De stof vormt geen gevaar voor de omgeving, benadrukt veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Rijkswaterstaat verwacht nog enkele uren bezig te zijn met het schoonmaken van de weg.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

A4 in Brabant deels dicht door vrachtwagen met gevaarlijke stof | NT

A4 in Brabant deels dicht door vrachtwagen met gevaarlijke stof

titaniumdioxide

De snelweg A4 is in beide richtingen dicht tussen knooppunt Markiezaat in Woensdrecht en de Belgische grens door een ongeval met twee vrachtwagens, waarvan één een gevaarlijke stof vervoerde. De stof vormt geen gevaar voor de omgeving, benadrukt veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Rijkswaterstaat verwacht nog enkele uren bezig te zijn met het schoonmaken van de weg.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu