Peeters & Zn is gespecialiseerd in het vervoer van stukgoederen en prefabbetonproducten zoals breedplaatvloeren. Het wagenpark van het bedrijf omvat ongeveer dertig trekkers. Alle dertig medewerkers gaan mee naar Maters, zo laat algemeen directeur Willem-Jan Vorstenbos van de Huissense transporteur weten.

Na de overname beschikt Maters over een vloot van 115 trekkende eenheden. Het bedrijf handhaaft de locatie in Montfort om de klanten in de regio Midden-Limburg te kunnen blijven bedienen.

Groei

Maters Huissen heeft zijn activiteiten op het gebied van internationaal langeafstandsvervoer in 2018 van de hand gedaan en richt zich sindsdien volledig op bouwtransport. Vorstenbos: ‘Nadat we in de jaren daarna een mooi stuk organische groei hadden gerealiseerd, achten we de tijd nu rijp voor het doen van een overname.’

Familiebedrijf Maters is naar eigen zeggen ‘marktleider in het vervoer van prefabbeton met open trailers voorzien van zelflossende rollerkranen met een hefvermogen van 20 tonmeter en hoger’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement