NT TV: Leap24 over snellaadstations voor stadslogistiek

Video-interview

In deze uitzending van NT TV gaan we in gesprek met Pelle Schlichting van Leap24. Het bedrijf wil in korte tijd zijn netwerk van snellaadpunten voor bestelbussen en vrachtwagens uitbreiden naar veertig locaties. Maar wat komt er allemaal kijken bij zakelijk snelladen? En hoe gaat het bedrijf om met de schaarse netcapaciteit?

NT TV: Leap24 over snellaadstations voor stadslogistiek | NT

NT TV: Leap24 over snellaadstations voor stadslogistiek

Video-interview

In deze uitzending van NT TV gaan we in gesprek met Pelle Schlichting van Leap24. Het bedrijf wil in korte tijd zijn netwerk van snellaadpunten voor bestelbussen en vrachtwagens uitbreiden naar veertig locaties. Maar wat komt er allemaal kijken bij zakelijk snelladen? En hoe gaat het bedrijf om met de schaarse netcapaciteit?