Schrijnend tekort aan truckparkings, hoe lossen we het op? (NT TV)

Video

In Nederland is een tekort aan zo’n 4400 parkeerplaatsen die geschikt zijn voor vrachtwagens. Daardoor moeten dagelijks duizenden truckers hun heil ergens anders zoeken. Hoe is dat tekort ontstaan? En hoe lossen we dat op? Daarover sprak NT met Paul Poppink, teamcoördinator Strategie bij TLN.

Schrijnend tekort aan truckparkings, hoe lossen we het op? (NT TV) | NT

Schrijnend tekort aan truckparkings, hoe lossen we het op? (NT TV)

Video

In Nederland is een tekort aan zo’n 4400 parkeerplaatsen die geschikt zijn voor vrachtwagens. Daardoor moeten dagelijks duizenden truckers hun heil ergens anders zoeken. Hoe is dat tekort ontstaan? En hoe lossen we dat op? Daarover sprak NT met Paul Poppink, teamcoördinator Strategie bij TLN.