Logistiek elektrificeren in tijden van netcongestie (webinar replay)

Tafelgesprek

Wegtransporteurs moeten nog behoorlijk wat drempels nemen als het gaat om elektrificatie van hun vloot, zoals omgaan met netcongestie. Wat kun je als transporteur doen om toch nu al een significant begin te maken met je elektrificatie? En bij wie trek je aan de bel als je er met je netbeheerder niet uitkomt? Kijk het webinar terug waarin NT hierover in gesprek ging met Ewout van Wijk (ceo E van Wijk Logistics), Wilko Wolbers (sr. legal counsel bij de ACM) en Bart Banning (sector banker Transport en Logistiek bij ABN AMRO).

Logistiek elektrificeren in tijden van netcongestie (webinar replay) | NT

Logistiek elektrificeren in tijden van netcongestie (webinar replay)

Tafelgesprek

Wegtransporteurs moeten nog behoorlijk wat drempels nemen als het gaat om elektrificatie van hun vloot, zoals omgaan met netcongestie. Wat kun je als transporteur doen om toch nu al een significant begin te maken met je elektrificatie? En bij wie trek je aan de bel als je er met je netbeheerder niet uitkomt? Kijk het webinar terug waarin NT hierover in gesprek ging met Ewout van Wijk (ceo E van Wijk Logistics), Wilko Wolbers (sr. legal counsel bij de ACM) en Bart Banning (sector banker Transport en Logistiek bij ABN AMRO).