Column – Onverklaarbaar beleid op luchtkwaliteit

TON & teu

Slechte luchtkwaliteit vormt een directe bedreiging voor de volksgezondheid. Luchtvervuiling kost ons Nederlanders gemiddeld zes tot negen maanden van ons leven, waarbij Rotterdammers waarschijnlijk aan de hoge kant zitten. Waarom worden er zo weinig maatregelen getroffen om dit op te lossen? Twee voorbeelden uit de praktijk.

Ms Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Column – Onverklaarbaar beleid op luchtkwaliteit | NT

Column – Onverklaarbaar beleid op luchtkwaliteit

TON & teu

Slechte luchtkwaliteit vormt een directe bedreiging voor de volksgezondheid. Luchtvervuiling kost ons Nederlanders gemiddeld zes tot negen maanden van ons leven, waarbij Rotterdammers waarschijnlijk aan de hoge kant zitten. Waarom worden er zo weinig maatregelen getroffen om dit op te lossen? Twee voorbeelden uit de praktijk.

Ms Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen