Expediteurs, neem artikel 11.6 serieus

RAAD & recht

Er rust een inspanningsverplichting op de schouders van de expediteur indien er bij de uitvoering van een overeenkomst schade ontstaat waarvoor de expediteur zelf niet aansprakelijk is. Tenminste, als we ervan uitgaan dat expediteurs de Nederlandse Expeditievoorwaarden (artikel 11.6) op een juiste wijze met hun opdrachtgevers, de verladers, overeenkomen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Expediteurs, neem artikel 11.6 serieus | NT

Expediteurs, neem artikel 11.6 serieus

RAAD & recht

Er rust een inspanningsverplichting op de schouders van de expediteur indien er bij de uitvoering van een overeenkomst schade ontstaat waarvoor de expediteur zelf niet aansprakelijk is. Tenminste, als we ervan uitgaan dat expediteurs de Nederlandse Expeditievoorwaarden (artikel 11.6) op een juiste wijze met hun opdrachtgevers, de verladers, overeenkomen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu