Ruimte voor logistiek wordt krapper

Vastgoed

Bedrijven investeren weer volop in ruimte op bedrijventerreinen. De coronadip van 2020 was maar kort en de dynamiek op werklocaties is weer als vanouds. E-commerce en stadslogistiek zijn de grote aanjagers voor de bouwhausse, maar tegelijkertijd droogt het aanbod in hoog tempo op.

flevokust haven

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Ruimte voor logistiek wordt krapper | NT

Ruimte voor logistiek wordt krapper

Vastgoed

Bedrijven investeren weer volop in ruimte op bedrijventerreinen. De coronadip van 2020 was maar kort en de dynamiek op werklocaties is weer als vanouds. E-commerce en stadslogistiek zijn de grote aanjagers voor de bouwhausse, maar tegelijkertijd droogt het aanbod in hoog tempo op.

flevokust haven

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu