DP DHL benoemt Tobias Meyer als opvolger topman Frank Appel

Pakketvervoer

Ofschoon de 60-jarige topman Frank Appel van Deutsche Post DHL (DP DHL) eerst in mei van 2023 vertrekt, heeft raad van commissarissen van de Duitse pakketgigant woensdag al zijn opvolger benoemd: Tobias Meyer.

Appel, die onder meer wordt getipt als de nieuwe voorzitter van de toezichtraad van de Duitse Telekom, zou aanvankelijk in het najaar van 2022 vertrekken, maar de oud McKinsey-manager heeft nog ruim een half jaartje toegevoegd aan zijn bestaand contract.

Appel geeft al ruim 13 jaar leiding aan het post-en pakketconcern, dat met DHL Global Forwarding ook een van de grootste expediteurs van de wereld bezit. Hij is daarmee de langstzittende ceo van de beursgenoteerde bedrijven in Duitsland. De logistieke duizendpoot is verder actief in de mondiale top van de contractlogistiek.

Meyer is sinds 2013 bij DP DHL. Momenteel bezet hij de post van algemeen directeur van de Duitse post-en pakketdivisie. Zoals zijn voorganger is hij ook afkomstig van consultant McKinsey

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

DP DHL benoemt Tobias Meyer als opvolger topman Frank Appel | NT

DP DHL benoemt Tobias Meyer als opvolger topman Frank Appel

Pakketvervoer

Ofschoon de 60-jarige topman Frank Appel van Deutsche Post DHL (DP DHL) eerst in mei van 2023 vertrekt, heeft raad van commissarissen van de Duitse pakketgigant woensdag al zijn opvolger benoemd: Tobias Meyer.

Appel, die onder meer wordt getipt als de nieuwe voorzitter van de toezichtraad van de Duitse Telekom, zou aanvankelijk in het najaar van 2022 vertrekken, maar de oud McKinsey-manager heeft nog ruim een half jaartje toegevoegd aan zijn bestaand contract.

Appel geeft al ruim 13 jaar leiding aan het post-en pakketconcern, dat met DHL Global Forwarding ook een van de grootste expediteurs van de wereld bezit. Hij is daarmee de langstzittende ceo van de beursgenoteerde bedrijven in Duitsland. De logistieke duizendpoot is verder actief in de mondiale top van de contractlogistiek.

Meyer is sinds 2013 bij DP DHL. Momenteel bezet hij de post van algemeen directeur van de Duitse post-en pakketdivisie. Zoals zijn voorganger is hij ook afkomstig van consultant McKinsey

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement