Veel mis in Belgisch pakketvervoer

Zwartboek e-commerce

De misstanden die recent zijn geconstateerd bij invallen door de Belgische arbeidsinspectie in pakketdepots van PostNL en concurrent GLS, staan niet op zichzelf. Bij DPD, onderdeel van de Franse posterijen, is sprake van dezelfde praktijken, blijkt uit een zwartboek van de Belgische vakbond BTB-ABVV.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Veel mis in Belgisch pakketvervoer | NT

Veel mis in Belgisch pakketvervoer

Zwartboek e-commerce

De misstanden die recent zijn geconstateerd bij invallen door de Belgische arbeidsinspectie in pakketdepots van PostNL en concurrent GLS, staan niet op zichzelf. Bij DPD, onderdeel van de Franse posterijen, is sprake van dezelfde praktijken, blijkt uit een zwartboek van de Belgische vakbond BTB-ABVV.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu