De snel veranderende verslogistiek zit vol met kansen én met knelpunten. Innovaties zijn gericht op in kostenbesparing, digitalisering en verduurzaming. Tijdens het Agri & Food Logistiek Congres op 20 april in Terneuzen wordt er ingezoomd op deze innovaties. Wat zijn de slimme oplossingen in de verslogistiek?

Het evenement wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport en vindt plaats op de CO3 Campus in Terneuzen. Het programma start om 12:00 uur met een lunch en bestaat verder uit interviews, panelgesprekken en interactieve sessies met topsprekers.

Tijdens het congres worden verschillende vraagstukken besproken, zoals: hoe zetten we slimme techniek in om producten langer vers te houden? Wat zijn de nieuwste innovaties voor het vergroenen van transport? Maken minder voedselkilometers een product duurzamer?

Sprekers zijn onder andere Sander de Leeuw (Universiteit Wageningen), Jan-Peter Müller (Müller Fresh Food Logistics), Fred Lessing (FreshRail) en Henry Steenbergen (Rabobank). Ook staan Leo Lukasse (Universiteit Wageningen), Dirk Mulder (ING), Rob Cogghe (Enough) en Jeroen van den Ende (Port of Zwolle) en Sandra de Mey (North Sea Port) op het podium.

Het evenement biedt niet alleen de mogelijkheid om kennis te vergaren, maar ook om nieuwe relaties op te bouwen. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Klik hier voor meer informatie en registratie.