Kotug Smit Towage daagt Maersk om abrupt vertrek

rechtszaak

Meer dan vijftig jaar sleepten Kotug Smit Towage (KST) en diens voorgangers Smit en Kotug schepen van Maersk in Rotterdam. Begin vorig jaar kwam daar opeens een eind aan. Contractbreuk en een duidelijke poging om het eigen dochterbedrijf Svitzer in het zadel te helpen, vindt KST. Onzin, gewoon een commerciële afweging, stelt Maersk.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Kotug Smit Towage daagt Maersk om abrupt vertrek | NT

Kotug Smit Towage daagt Maersk om abrupt vertrek

rechtszaak

Meer dan vijftig jaar sleepten Kotug Smit Towage (KST) en diens voorgangers Smit en Kotug schepen van Maersk in Rotterdam. Begin vorig jaar kwam daar opeens een eind aan. Contractbreuk en een duidelijke poging om het eigen dochterbedrijf Svitzer in het zadel te helpen, vindt KST. Onzin, gewoon een commerciële afweging, stelt Maersk.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu