Nieuw bestuur ECSA met Nederlandse als vice-president

redersvereniging

De Europese redersvereniging European Community Shipowners’ Associations (ECSA) heeft een nieuw bestuur met de Nederlandse Karin Orsel als vice-president. De Cypriotische Philippos Philis is aangesteld als de nieuwe voorzitter.

Hij volgt de Zweed Claes Berglund op, die sinds 2020 voorzitter van de Europese ECSA was. Philis is aangesteld voor een termijn van twee jaar die januari dit jaar is ingegaan, zo laat de redersvereniging weten.

KVNR

Karin Orsel is sinds 2001 ceo van haar scheepsmanagementbedrijf MF Shipping Group. In 2017 werd ze benoemd tot voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR). Ze heeft de ‘Industry Leader Award 2019’ ontvangen op de Tanker Shipping & Trade Conference in Londen en heeft een Honorary Degree behaald aan de Massachusetts Maritime Academy als erkenning voor haar belangrijke bijdragen aan de maritieme industrie.

Philippos Philis heeft Lemissoler in 1996 opgericht en is voorzitter en ceo van de rederij. Het bedrijf is onder andere actief op het gebied van scheepsbezit, scheepsbeheer en commerciële exploitatie en chartering van schepen. Philis is ook lid van de Raad van Bestuur van de Cyprus Shipping Chamber (CSC). Hij heeft Werktuigbouwkunde aan de RWTH Aachen gestudeerd en is afgestudeerd aan de Harvard Business School.

Philippos Philis
Philippos Philis

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Nieuw bestuur ECSA met Nederlandse als vice-president | NT

Nieuw bestuur ECSA met Nederlandse als vice-president

redersvereniging

De Europese redersvereniging European Community Shipowners’ Associations (ECSA) heeft een nieuw bestuur met de Nederlandse Karin Orsel als vice-president. De Cypriotische Philippos Philis is aangesteld als de nieuwe voorzitter.

Hij volgt de Zweed Claes Berglund op, die sinds 2020 voorzitter van de Europese ECSA was. Philis is aangesteld voor een termijn van twee jaar die januari dit jaar is ingegaan, zo laat de redersvereniging weten.

KVNR

Karin Orsel is sinds 2001 ceo van haar scheepsmanagementbedrijf MF Shipping Group. In 2017 werd ze benoemd tot voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR). Ze heeft de ‘Industry Leader Award 2019’ ontvangen op de Tanker Shipping & Trade Conference in Londen en heeft een Honorary Degree behaald aan de Massachusetts Maritime Academy als erkenning voor haar belangrijke bijdragen aan de maritieme industrie.

Philippos Philis heeft Lemissoler in 1996 opgericht en is voorzitter en ceo van de rederij. Het bedrijf is onder andere actief op het gebied van scheepsbezit, scheepsbeheer en commerciële exploitatie en chartering van schepen. Philis is ook lid van de Raad van Bestuur van de Cyprus Shipping Chamber (CSC). Hij heeft Werktuigbouwkunde aan de RWTH Aachen gestudeerd en is afgestudeerd aan de Harvard Business School.

Philippos Philis
Philippos Philis

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement