Dachser neemt aandelen Chileense partner over

Expeditie

Logistiek dienstverlener Dachser heeft het belang overgenomen van zijn Chileense partner in hun joint venture. Daarmee is Dachser in Chili nu een volledig zelfstandig bedrijf geworden.

Dachser betrad de snel groeiende Chileense markt in 2009 door een gezamenlijk bedrijf op te richten met een partner in het Zuid-Amerikaanse land. Het bedrijf wil nu geheel op eigen kracht verder gaan in Chili, dat wordt gezien als één van de meest solide economieën van Zuid- en Midden-Amerika en als belangrijke schakel in de handel met Noord-Amerika.

In Chili biedt Dachser zee- en luchtvrachtexpeditie aan, alsmede douaneafhandeling, toegevoegde-waardediensten en zwaar en speciaal transport, onder meer voor de mijnbouw. Dachser Chili stelt 22 mensen te werk, die samen 6,3 miljoen euro omzet genereren. Het hoofdkantoor staat in hoofdstad Santiago.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Dachser neemt aandelen Chileense partner over | NT

Dachser neemt aandelen Chileense partner over

Expeditie

Logistiek dienstverlener Dachser heeft het belang overgenomen van zijn Chileense partner in hun joint venture. Daarmee is Dachser in Chili nu een volledig zelfstandig bedrijf geworden.

Dachser betrad de snel groeiende Chileense markt in 2009 door een gezamenlijk bedrijf op te richten met een partner in het Zuid-Amerikaanse land. Het bedrijf wil nu geheel op eigen kracht verder gaan in Chili, dat wordt gezien als één van de meest solide economieën van Zuid- en Midden-Amerika en als belangrijke schakel in de handel met Noord-Amerika.

In Chili biedt Dachser zee- en luchtvrachtexpeditie aan, alsmede douaneafhandeling, toegevoegde-waardediensten en zwaar en speciaal transport, onder meer voor de mijnbouw. Dachser Chili stelt 22 mensen te werk, die samen 6,3 miljoen euro omzet genereren. Het hoofdkantoor staat in hoofdstad Santiago.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement